Helt fel Wennman!

Sportbladets Peter Wennman listar dem som förtjänar det
1 Matchen som inte borde brutits

Mycket babbel om dramat i Köpenhamn på den här listan i dag, men det kanske inte är så konstigt. Först och främst: det är inte ofta jag har samma åsikt som kollega Anrell, men det han sa i tv-studion i går morse var naturligtvis rätt. Man avbryter inte fotbollsmatcher för att en pajas springer in på planen. Man kan göra paus, men MAN MÅSTE ALLTID SPELA FÄRDIGT MATCHEN. Om så inför tomma läktare. Annars kan idioterna snart sätta såna här grejer i system. Ligger ditt lag under? På med motståndarnas supportertröja då och ställ till en skandal så fixar du en 3-0-seger! Jag håller dessutom med den minoritet i pressen som tycker att domaren Herbert Fandel överreagerade. Han skulle kallat ut spelarna igen, låtit Sverige skjuta den där straffen och stått ut den minut som var kvar.


Så skrivs det i Sveriges bästa sportidning Sportbladet. Peter Wennman brukat vara ett nöje att läsa men ibland är han så fel ute man kan bli. Tänk om någon dåre rusade fram till honom på jobbet, slog till honom eller hotade honom. I det läget skulle Wennmans chefer kräva att han jobbade färdigt sin dag?
Domaren är på sitt jobb och där skall man inte behöva stå ut med vare sig våld eller hotelser. Det borde till och med Wennman begripa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback