Bredband och Schulman

Äntligen har bredbandet etablerat sig långt ute i ingenstans. Bor man mitt på slätten får man acceptera att det tar tid och vara lycklig när nutiden når huset. Måste klart hylla Fastbit som klarat av det stora Telia aldrig kunde mäkta med. Det är bara att inse att vi bönder inte är av intresse för jätten Telia. Fick det företaget bestämma skulle vi för alltid sitta med minutavgift om vi skall göra något så avancerat somn att vara ute på nätet.
Tänker fira bredbandet med att ständigt skriva i min blogg. Skall precis som det anstår en mediamänniska skapa en inne- utelista för att hålla er uppdaterade om vad som är rätt och fel i världen i dag. Hade tänkt att ständigt ha Alex Schulman som etta på utelistan men kommer säkert inte att orka...

Här är dagens lista med motiveringar:

UTELISTAN:

1. Alex Schulman

Motivering egentligen onödig. Något mer överskattat finns inte i dagens Mediasverige. Läste hans blogg för första gången i dag och fick klart rätt igen - han är fullständigt ointressant och tycks mest vara känd för sin förmåga att såga folk.


2. Fredrik Reinfeldt

Var är han? Finns han? Han håller sig så helt borta att han klart blir helt ute.

3. Aftonbladet

Får vara ute i kylan en stund eftersom man gått på mediamyten Schulman. Hur en så bra tidning kan anställa en så obegåvad person övergår mitt förstånd.

INNELISTAN

1. Tre Kronor

Tänk att liket lever och är i semifinal i VM. Det trodde väl ingen expert...

2. 24

Världens bästa TV-serie gör varje måndag till en härlig dag.

3. Lasse Anrell

Finns det en bättre och roligare krönikör att läsa?


Så - nu vet ni lite om vad som är rätt och fel. Återkommer i ämnet om några dagar. Nu väntar vårsolen på att få värma mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback