Nu struntar vi i Alex

Nu blir det stopp för skriverier om mediavärldens största misslyckande - Alex Schulman. Läste i hans blogg att hans ego växer varje gång han läser om sig själv ute i bloggvärlden och det vill man klart inte vara med om.
Vi lägger denna överskattade människa till handlingen och även om vi inte kan förstå hur Aftonbladet, som i grund och botten är en hyfsad tidning, kunnat anställa denna varelse så får livet gå vidare ändå.
I fortsättningen skall vi ägna oss åt väsentligheter och dagens ämne blir Boxer - det företag som förser oss med digital-TV helt på sina egna villkor men trots allt har bättrat sig lite på sistone.
Fortfarande är Boxer en dyr affär för kunderna. Vill man hyfsad TV i burken får man pröjsa alldeles för mycket och sedan bli förbannad över att någon tycks sätta helt egna tider för när vissa kanaler skall sända.
Numera kan dock ha Canal+ och Disney Channel på Tvillingkortet och det uppväger klart en del även om det som sagt kostar skjortan.
Varför det skall kosta så mycket vet jag inte. Det handlar ju om reklamfinansiering och nog tycker man att det kunde komma oss tittare till godo.
Tyvärr finns det inget vettigt alternativ för oss som inte bor i hyreshus, väljer man Viasat går man miste om femman och väljer man Canal+ missar man trean. Så man sitter här med Boxer och är både nöjd och missnöjd. Nöjd med att man kan se NHL-finalerna och Danmark-Sverige, missnöjd med att det kostar alldeles för mycket.
Istället får man glädja sig åt familjehunden Ima som nedkom med 15 valpar i förra veckan. Nu är det liv i huset och nappflaskorna är framme igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback